C r e a t i v e C o m e t
FEATURED SERVICES

Ons werk

We zijn gespecialiseerd in video-, foto- en motion graphic-producties. Vaak combineren we ze alle drie om het beste uit je campagne te halen.

Video

We maken film- en videocontent op maat, waaronder commercials, merkfilms, productvideo's, bedrijfsvideo's, fashionadvertenties, explainers en meer - allemaal met een sterke basis van creativiteit en strategie.

Animaties & Motion graphics

Onze 2D- en 3D-animaties variëren van ondersteunende VFX-animaties tot uitlegvideo's en meer.

Fotografie

Onze fotografie varieert van productfotografie, lifestylefotografie tot evenementenfotografie. Samen met onze diensten voor grafisch ontwerp kunnen wij deze foto's ook omvormen tot geweldige online advertenties.

01. Dienst

Full-Service Productie

Onze full-service videoproductie omvat alles: conceptontwikkeling, filmen en montage. We zorgen voor een naadloos en creatief resultaat dat mensen van hun sokken blaast. Deze service kan worden toegepast op video-, fotografie- en/of animatieprojecten.

  • Vernieuwende conceptuele ideeën.
  • Gestroomlijnd productieproces
  • Snelle doorlooptijd
Zie ons werk
02. Dienst

Content as a Service

Content as a Service (CAAS) biedt een abonnementsmodel voor marketeers die het hele jaar door consistente contentproductie nodig hebben.

  • Creatieve afdeling op speed-dial
  • Constante stroom aan out-of-this-world content
  • Foto - video - animatie
Zie werk
03. Dienst

Agency Production Support

Voor bureaus met briljante creatieve concepten die op zoek zijn naar een productiepartner die ze tot leven kan brengen. Full-service productie en post-productie ondersteuning op elk moment.

  • Overname van alle productielogistiek en -stress
  • Samenwerking om te brainstormen over creatieve ideeën voor de productie van content
  • Een netwerk van 100+ creatieven, regisseurs, fotografen en ondersteunende crew
Zie ons werk
Faq.

Veelgestelde vragen over onze diensten.

Welke service heb ik nodig?

Voor merken en bedrijven die op zoek zijn naar een eenmalige projectsamenwerking, raden we onze full-service productieoptie aan. Als je op zoek bent naar een langdurige verbintenis met een consistente productie van content, is ons Content as a Service-model (CAAS) ideaal. Daarnaast bieden we voor bureaus die op zoek zijn naar een productiepartner een speciale service: agency production support. Maak gerust een afspraak om te ontdekken welke service het meest geschikt is voor jouw project.

Zijn jullie gespecialiseerd in een bepaalde branche of industrie?

Onze diensten gaan verder dan specifieke industrieën; ons beste werk komt voort bij creatieve uitdagingen en we werken daardoor graag in verschillende sectoren. Deze aanpak houdt niet alleen onze ideeën fris, maar trekt ook creatief toptalent aan. Vraag gerust portfoliowerk aan dat is afgestemd op jouw branche. Met een divers scala aan klanten in verschillende sectoren is de kans groot dat we ervaring hebben met een soortgelijke productie.

Wat maakt jullie aanpak uniek?

Onze diensten onderscheiden zich doordat we niet alleen uitblinken in het maken van eersteklas content, maar ook altijd proberen om de meeste content uit elke productie te halen. We combineren meestal video, fotografie en animatie om je marketing funnel te vullen voor succes.

Project in gedachten? Neem contact met ons op!