C r e a t i v e C o m e t
over ons

Ons team in Amsterdam

Bestaat uit strategen, creatieven, producenten, redacteuren en regisseurs die geavanceerde strategieën combineren met overtuigende creativiteit die mensen aanspreekt. Onze specialiteit ligt in het maken van wervingscampagnes en online commercials die aansluiten bij het publiek en de betrokkenheid vergroten. Maar we zijn altijd in voor een creatieve of strategische uitdaging.

We zijn op een missie om eersteklas contentdiensten te leveren die bedrijven en merken in staat stellen om hun marketingpotentieel effectief te ontsluiten. Onze visie is om zowel creatieven als bedrijven in staat te stellen hun ultieme potentieel te bereiken. We smeden inspirerende content die beide partijen vooruit stuwt.

Waarde

Waarden die
Onze creativiteit voeden

Vurend voorwaarts

We zeggen "ja" tegen uitdagingen, leren van fouten en lokken innovatie uit door grenzen te verleggen. We handelen snel volgens het motto "Pluk de dag".

Positiviteit

We geven prioriteit aan een positieve werksfeer, waarbij we vertrouwen en geloof in de beste bedoelingen van iedereen hoog in het vaandel dragen. Mensen zijn belangrijk en we streven ernaar om samen opmerkelijke content te maken.

Creativiteit & Samenwerking

We omarmen openheid en eerlijkheid voor een ongecompliceerde samenwerking. Wij zijn jouw partner in succes!

Team

Project in gedachten? Laten we aan de slag gaan..